UUTISET

Olen siirtynyt pitämään vastaanottoa Terapiatalo Nosteeseen, josta minut jatkossa tavoittaa (sirkku.mikkola@terapiatalonoste.fi, 044 7825800).
 

Joulunaika mielletään rauhoittumisen, yhdessäolon, tunnelman, kiireettömyyden sekä hyvän mielen ajaksi. Myös syömishäiriöstä toipuvalle joulun soisi olevan kaikkea edellä kuvattua. Sairaudesta toipuvat kokevat joulun kuitenkin liian usein hankalana aikana - aikana johon liittyy painostusta, toisten mieliksi syömistä, pakkoa sekä arviointia.

"Pettymyksiä kohdatessaan ei tulisi pukeutua onnellisuusnaamioon ja esittää onnellista. Surkean päivän jälkeen itkettää vain enemmän, jos on koko päivän teeskennellyt iloista. Pakkopositiivisuudesta tulee helposti toksista, mutta aitous sen siijaan on välttämätöntä onnellisuuden saavuttamiseksi."

Ruokarauhapodi

29.09.2020

Suosittelen kuuntelemaan Linan ja Kirstin toipumismyönteistä podcastia syömishäiriöistä. Toteutettu yhteistyössä Lounais-Suomen Syli ry:n kanssa ja löytyy Facebookista.

Koronaepidemian vuoksi riskiryhmään kuuluvien vastaanotot voidaan toteuttaa etänä. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää mahdollisista vaihtoehdoista.